Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Napi ajánlott tejfogyasztást...

Napi ajánlott tejfogyasztást hogy kell értelmezni?

Figyelt kérdés
Szóval napi 0,5 liter tej fogyasztása ajánlott. Ha én megiszok fél liter tejet, azontúl már nem ajánlott más tejterméket (kefir, sajt, tejföl, stb) fogyasztani?
2016. jún. 25. 20:24
1 2
 11/17 szaszaa11 ***** válasza:
100%

Nem feltétlen kell nekik hinned. De magyarországon és rengeteg más országban is rengeteg orvos van már, aki felemelte a hangját a tejipar, a tej, és az azt reklámozó orvosok ellen. Nézd csak a táplálkozási piramist. Élj aszerint. Adok neked 1 éved a táplálkozási piramis betartása mellett, aztán köszönhetsz az elhízásnak, és az azzal járó betegségeknek. Méghogy szénhidrát...

Igyál csak sok sok tejet, ha napi 4 litert megiszol, talán be is viszed a szükséges kálcium mennyiséget aznapra. Jah, hogy attól hasmenésed lesz? Vajon miért? Csak nem azért mert a szervezetednek nem tetszik az a sok felesleges sz*r amit betolsz? Áh dehogy. A víz okoz ilyen tüneteket? ;)

2016. jún. 29. 23:38
 12/17 A kérdező kommentje:
KEdves 11.: napi 4 liter víz, az már okozhat vízmérgezést.
2016. jún. 30. 20:18
 13/17 szaszaa11 ***** válasza:

Ezt remélem csak viccnek szántad.

Nyáron ennyi a napi ajánlott bevitel egy férfinak.

2016. júl. 1. 00:05
 14/17 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

Egyrészt nem higyjek, hanem higgyek, másrészt annak hiszel, akinek akarsz. Én speciel 14 évig köhögtem a tehéntejtől, orvosok nem tudtak rájönni, hogy mitől van. Miután leszoktam róla, 2 héten belül magától elmúlt. De kísérletezz magadon nyugodtan, mindenki azt tesz a testével, amit akar. Igyál minél több tejet, lehetőleg más tejtermékekkel keverve (bónusz, ha cukrozott), hátha nem leszel tőlük beteg. Végül is a lottón is lehet nyerni...

(Az egyik ismeretlen mellesleg Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök. Attól, hogy te nem ismered, az egészséges életmód híveinek nem ismeretlen a neve, elég sokszor szerepelt már különböző műsorokban.)

2016. júl. 1. 23:40
 15/17 A kérdező kommentje:
lencse főzelék: te most oltogatni próbálsz? :D nem nyelvtan órán vagyunk, te ne javítgassál ki ;) senki nem kért meg rá, ásd el magad ;)
2016. júl. 2. 02:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hú, te aztán jó primitív vagy.
2016. júl. 2. 08:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Már nem azért mondom, de szerintem ilyen mértékű hülyeség bevetéséhez szerintem már papír kell. Az, hogy te minden további nélkül egy csettintéssel cáfolsz meg alátámasztott állításokat + ha kijavítanak csak beszólogatsz egyáltalán nem azt az érzetet kelti, hogy te állsz nyerésre a vitában, vagy hogy tied lenne az erkölcsi fölény. Egyszerűen nyomi vagy, és ha ezt valaki megírja, akkor még neked áll feljebb. Csak azt nem tudom felfogni, hogy ha idiótaként viselkedsz, akkor miért várod el, hogy ne javítsanak ki, meg hogy ne így beszéljenek/bánjanak veled?
2016. júl. 18. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!