Napi ajánlott tejfogyasztást hogy kell értelmezni?
Nem feltétlen kell nekik hinned. De magyarországon és rengeteg más országban is rengeteg orvos van már, aki felemelte a hangját a tejipar, a tej, és az azt reklámozó orvosok ellen. Nézd csak a táplálkozási piramist. Élj aszerint. Adok neked 1 éved a táplálkozási piramis betartása mellett, aztán köszönhetsz az elhízásnak, és az azzal járó betegségeknek. Méghogy szénhidrát...
Igyál csak sok sok tejet, ha napi 4 litert megiszol, talán be is viszed a szükséges kálcium mennyiséget aznapra. Jah, hogy attól hasmenésed lesz? Vajon miért? Csak nem azért mert a szervezetednek nem tetszik az a sok felesleges sz*r amit betolsz? Áh dehogy. A víz okoz ilyen tüneteket? ;)
Ezt remélem csak viccnek szántad.
Nyáron ennyi a napi ajánlott bevitel egy férfinak.
Egyrészt nem higyjek, hanem higgyek, másrészt annak hiszel, akinek akarsz. Én speciel 14 évig köhögtem a tehéntejtől, orvosok nem tudtak rájönni, hogy mitől van. Miután leszoktam róla, 2 héten belül magától elmúlt. De kísérletezz magadon nyugodtan, mindenki azt tesz a testével, amit akar. Igyál minél több tejet, lehetőleg más tejtermékekkel keverve (bónusz, ha cukrozott), hátha nem leszel tőlük beteg. Végül is a lottón is lehet nyerni...
(Az egyik ismeretlen mellesleg Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök. Attól, hogy te nem ismered, az egészséges életmód híveinek nem ismeretlen a neve, elég sokszor szerepelt már különböző műsorokban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!