Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nektek mi a legkedveltebb...

Nektek mi a legkedveltebb elelmiszeretek / kesz eteletek?

Figyelt kérdés
ugy ertem, mit esztek a legszivesebben , amit pl nem kell fozni ( pl vannak sajtbolondok), vagy mi az, amire nem sajnaljatok az idot , mert akkora kulinaris elvezetet nyujt nektek ( pl egy olyan etel, ami draga ugyan es rengeteg macera is van vele, de akkor is megeri elkesziteni az izvilaga miatt) .

2016. jún. 25. 22:37
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Szia! Nekem a tojás rántotta, chilis bab amit mindig megeszek :)
2016. jún. 25. 23:33
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

Wellington-belszin,

keszetelekbol pl Lasagne

2016. jún. 25. 23:43
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is sajtbolond vagyok, plusz a pizza, a csípős szószok és a legtöbb gyümölcs és zöldség imádója :D

Amit meg macera elkészíteni, de imádom, az a vadas *.* Most lehet jövő héten csinálok is... :D

Meg még a különleges dolgokat szeretem. Ez nem tudom melyik kategóriába tartozik :D

2016. jún. 25. 23:44
 4/16 anonim ***** válasza:
90%

A sajtbolond rólam is elmondható :D

Ha készételről van szó, akkor pedig amire sose tudnék ráunni, az a jó kis tejfölös házi töltött káposzta :)

2016. jún. 25. 23:59
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Tojás, zöldség. Minden étkezésre meg tudom enni és amikor az évben már a kétezredik tojásomat vagy a 200. kiló zöldségemet eszem (bár lehet, hogy manapság már nem jutok el odáig, de nem volt egyszerű elérnem), akkor is inkább úgy érzem, hogy bárcsak sokkal többet ehetnék belőlük... Megunhatatlanok. Konkrét ételt nem tudok írni, az összes kedves szívemnek, amit kreálok belőlük, akár nyers, akár nem.
2016. jún. 26. 00:01
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

Bolognai, és pizza.

Úgy irígylem azokat akik szeretik a zöldségeket. Én hiába próbálom nem tudom megenni.

2016. jún. 26. 00:36
 7/16 anonim ***** válasza:
92%
A lecsó, amit soha nem tudok megunni. Ami macerás, de szívesen elkészítem, ha kedvem van, az a kínai, a millió apróra vágott zöldséggel. Ja, és még hidegtálat is szeretek készíteni, ha vendégek jönnek, ez kábé 8 óra munka. Amit nagyon szeretek, és drága is, az a bélszín, angolosan, de azt csak étteremben eszem, mert nem tudom elkészíteni.
2016. jún. 26. 01:31
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Vadas,krumpligomboccal.
2016. jún. 26. 10:07
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Rántott csirkemáj :)
2016. jún. 26. 11:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyaron a lazac es a hekk. Telen az ajvar.:)
2016. jún. 26. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!