Házilag hogyan tudnék jó minőségű török mogyoró lisztet csinálni?
Figyelt kérdés
A boltban igen drága és ezért döntöttem el, hogy a kedvenc lisztemet otthon megpróbálom elkészíteni. Az a problémám mellesleg, hogy nem tudom a bolti liszthez hasonlóan 250-260 kcal-val megcsinálni. Ezt az ipar hogyan viszi le ilyen alacsonyra és mi a technikája?2016. jún. 27. 11:26
1/3 anonim válasza:
Elvileg a liszt simán finomra őrölt mag. A törökmogyoró liszt ebből következően finomra őrölt törökmogyoró. Diodaralo, kavedaralo, késés robotgep. ...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget !
2016. jún. 27. 12:42
3/3 anonim válasza:
Nem fogod tudni zsírtalanítani otthon. Mindössze megőrlöd s ugyanazt kapod, csak darálva, kb. 600 kcal/100g, rengeteg zsír. Ez van.
Én azt pont nem drágállom, mivel iszonyúan intenzív íze van, sokkal erősebb és finomabb, mint magának a törökmogyorónak. Nagyritkán teszek valamibe egy picit és megjavítja. Gyakorlatilag fűszerként használom (azoknál azért nagyobb mennyiségben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!