Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit szeretnek a dunántúliak...

Mit szeretnek a dunántúliak annyira a rántott húsban?

Figyelt kérdés
Sosem értettem...

2016. aug. 29. 20:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%

Tiszán túl lakom. Én is szeretem.

Szia!

2016. aug. 29. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Én nem vagyok dunantuli de nagyon szeretem mert finom nagyon ha jol el van készitve.. A húst egy kis fokhagymás ételizesítös tejbe áztatva .... Meg mindenkinek az izlik ami miert zavar téged ez?
2016. aug. 29. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:
98%

Miért, te hová valósi vagy?


Egyébként MO-opn a rántott hús az egyik legkedveltebb hagyományos étel, nemcsak Dunáltúlon.

2016. aug. 29. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Én alföldi vagyok.Én csak a vékony rántott karajt,vagy csirkemellet szeretem.Fokhagymás ízesítéssel.A rokonság előszeretettel panírozza a csirke összes részét,a hátát is.Na én ezt nem bírom felfogni.:/
2016. aug. 29. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
98%
A Dunántúl a világon van, és a rántott húst a világon mindenhol szeretik.
2016. aug. 29. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 anonim ***** válasza:
97%

Nemcsak Dunántúlon :)

Egyszerű és finom. Alap kaja.

2016. aug. 29. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Szintén Tiszántúli .😉 és imádom!!!
2016. aug. 29. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

Dunántúli vagyok és nem szeretem

Ezek szerint valami fura lény vagyok

2016. aug. 29. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

Alfoldi vagyok en is imadom:D

Csirkemell😄

2016. aug. 29. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
82%

Dunántúli vagyok, és félig sváb. Szeretem a rántott húst, karajból, csirke- vagy pulykamellfiléből, de havonta talán egyszer, ha készítek, ezek nem az igaziak. Az igazi "vínersnicli" (wiener schnitzel) ugyanis vékonyra szelt, fiatal borjúdióból készül, de nálunk ritkán kapni ilyet.:-) Szigorúan tilos foszlányokra klopfolni (ahogy a legtöbb helyen szokás), helyette finoman, a kés fokával szabad potyolni, és a széleket körben be kell vagdalni. Nagyon forró zsírban, hirtelen, pár perc alatt illik kisütni.

Ha ettél volna már ilyet életedben, nem kérdeznél marhaságokat.:-)

2016. aug. 29. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!