Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Bacon konzerv. Gyerekkoromban...

TonoKA82 kérdése:

Bacon konzerv. Gyerekkoromban találkoztam vele. Konzervdobozon belül papirba csomagolt sült baconszalonna. Isteni volt! Létezik még ilyesmi? Hol lehet kapni?

Figyelt kérdés

2016. szept. 16. 21:07
 1/1 anonim válasza:
Erre én is emlékszem. Szögletes konzervdobozban volt, talán sárga színűben. A nyitásáhot egy célszerszámot mellékeltek, az oldalán kellett végigtekerni, úgy nyílt ki. A márkája Tulip volt. Azóta sem ettem olyan jó bacont.
2017. jan. 25. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Ti szoktatok venni uveges Knorr szószokat?! Melyiket?! Finomak?! Úgy keszítitek el, ahogy az uvegen írják, vagy másképpen?!

Koszonom elore is a válaszokat! Én amúgy szoktam venni bolognait és milánóit, de kicsit másképp készítem el, mint ahogy az uvegen található recept ajánlja. Azokat nagyon szeretem és jól hangzik nekem pl. a mézes mustáros és tejszínes paprikás is, de nem tudom ki...

Hogy hívják azt a kaját, ami ilyen nagyobb konzerv bab (vagy sólet? ) és elég csak mikróba betenni hogy kész legyen?

Van benne egy nagy darab hús is ha jól emlékszem. Nem tudom melyik az a kaja, régen sokat ettem, de most egyedül kell vásárolnom, és nem akarok vmi nyers kaját venni.

A konzervek mennyire károsak az egészségre?

Néhány túrára, airsoft játékra vinném csak, ritkán fogyasztanék bármiféle ilyesmi cuccot. Amit ettem eddig az elég fura volt, már majdnem hogy szar (pl. globus sólet). Most a menü márkának nézegettem a jellemzőit és több fajta E betűs hülyeséget is tartalmaz. A kérdés:...

Lehet valahol az országban rákkonzervet kapni?

Fagyasztva mar lattam a "schrimp" tipust, kulfoldon lehet kapni "crab" konzervet, de Mo-n meg sehol nem lattam. Hol keressem?

Lehet már kapni önfelmelegítős konzervkaját Magyarországon?

Erről lenne szó. Találkozott már valaki hasonlóval? Kíváncsiságból kipróbálnék egyet. :)Ha igen, akkor írhattok települést és üzletet ahol láttátok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!