Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ez eritrit 160 C-ig őrzi meg...

Ez eritrit 160 C-ig őrzi meg édes ízét (ez áll a zacskón). Ez azt jelenti, hogyha magasabb hőmérsékleten sütök vele, akkor egyáltalán nem lesz édes a sütemény, vagy csak kevésbé?

Figyelt kérdés
2016. dec. 6. 23:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyan infót találtam, hogy csak veszít édesítő erejéből.
2016. dec. 6. 23:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint majdnem teljesen bukod az édes ízt egy 60 perces 210celsiusos sütésnél, én sajttortát szoktam vele 140-en, de multkor a szafi fit gyümölcskenyér lisztkeveréken lévő receptet csináltam meg, ehető lett de messze jóval kevésbé volt édes, mint a nyers tészta
2016. dec. 7. 03:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. dec. 12. 23:21

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!