Jó még a sajt, ha 1 napja nem volt hűtőben? Megvettem és a táskában maradt.
Figyelt kérdés
Beraktam a hűtőbe, jó lesz még?2016. dec. 18. 20:23
2/7 anonim válasza:
Én ne kockáztatnék. Nem hiszem hogy megér egy gyomorrontás esélyét.
4/7 anonim válasza:
Semmi baja nincs egy sajtnak egy nap alatt hűtő nélkül. Nehogy kidobd. Sok sajtot nem tartanak hűtőben, csak hűvös helyen, mert érettebbé, finomabbá válik, mint hűtőben tárolva.
5/7 anonim válasza:
Nem hinném, hogy egy rendes sajtnak bármi baja lenne, hacsak nem volt nagy forróságban, nedvességben, tudomisén. Bár akkor is megenném (némi inspekció után), csak még gyorsabban.
6/7 aperitif válasza:
Ha arra gondolok, hogy egy _jó_ sajtot hónapokig érlelnek, akkor nem hiszem, hogy egy nap alatt bármi baja lenne.
Egyébként én ki szoktam venni a sajtot a hűtőből fogyasztás előtt egy-két órával, mert csak szobahőmérsékleten adja ki az ízét.
7/7 anonim válasza:
Utolsó, ez nem olyan, amit hónapokig érkelnek, hanem a sima közértes trapista.
Nem szabadna vele kockáztatni. Nálunk egy fél napot kint maradt (nem nyáron) és gyomorrontást kaptunk tőle. A sajt az amivel nagyon kell vigyázni. Én széthánytam egy osztálykirándulást is, mert romlott volt a rántott sajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!