Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Pirított hagymát milyen...

Pirított hagymát milyen ételekhez célszerű enni illetve mik azok amelyekhez jól passzol?

Figyelt kérdés

#hagyma #pirított #ételekhez #amelyekhez
2016. dec. 27. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Szendvics

Melegszendics

Rántotta

Hot-dog

Saláta

Hamburger

Rántott húshoz

Bármihez ami rántott

Amihez köretet eszel, a köret mellé

(Imádom a pirított hagymát:)

2016. dec. 27. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 Szimeon ***** válasza:
58%
Dödőléhez kötelező!
2016. dec. 27. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 szaszaa11 ***** válasza:
79%
Pontosan azokhoz az ételekhez célszerű enni, amelyekhez passzol.
2016. dec. 27. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ami engem illet:

Bármihez, ami nem édesség. Magában is szuper.

Nagy hagymarajongó vagyok :D


Krumplis, tojásos, zöldséges ételekhez főleg jól megy, de a kedvenc töltött kenyeremben is sok van.

Ami zöldségétel, abban szinte mindig van sült hagyma. A salátámban is van.

2016. dec. 27. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyors vacsi:

- húst/májat csíkokra vágod, lisztbe mártod, hirtelen kisütöd. Ráteszed a tányér egyik felébe.

- szalma krumplit piros-ropogósra sütöd, ráteríted a tányér másik felére

- szálára vágott vöröshagymát megforgatod lisztbe, és piros-ropogósra sütöd. Ráteríted a már ott levők tetejére.

Só-tört paprika-bors rá! Jó étvágyat!

2016. dec. 27. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A bolti pirított hagymát is szeretem igaz az ropógos és száraz. Bármibe bármihez lehet tenni. Levesbe , szendvicsbe , burgonyapürébe , sós pogácsába , házi kenő májasba szoktam tenni.

Itthon is szoktam készíteni pirított hagymát de az inkább karamellás és puha .. Májhoz , parmezános burgonyához , hamburgerbe , sült hús mellé szoktam tenni .

2016. dec. 27. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
21%

"célszerű"

Agyvérzés tudnék kapni az ilyen primitív kérdésektől.

2016. dec. 27. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
Remélem kaptál is...Érdekes, csak te akadtál fenn ezen, mindenki más tudott normális választ adni.
2016. dec. 27. 17:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#6-osnak!

Akkor lesz ropogós az itthon készített pirított hagymád, ha előtte beforgatod lisztbe, és viszonylag bő olajban/zsírban sütöd, nem pedig csak dinsztelős mennyiségűben indítod a sütést.

Bocsi, nem kioktatásnak, csak saját ismeret/vélemény tovább adásának szántam. :))

2016. dec. 28. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!