Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Keményítőt milyen ételekhez...

Keményítőt milyen ételekhez használtok?

Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 08:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én pl tejfölös, vagy tejszines levesek, szaftos húsok süritéséhez szoktam egy keveset használni liszt helyett étkezési keményítővel habarom be.
2015. máj. 21. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva semmihez. Sűrítéshez habtejszínt használok mindig.
2015. máj. 21. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Semmihez. Liszt helyett nem jó, mert rossz az íze, és nem is lesz sima a rántás.
2015. máj. 21. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Illatos-omlós csirkemellhez szoktam használni. Elkeverem a keményítőt egy kis tojásfehérjével és abba hempergetem a csirkét, majd kisütöm.
2015. máj. 21. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!