Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szeretitek a kelbimbót?...

Szeretitek a kelbimbót? Hogyan szoktátok elkészíteni?

Figyelt kérdés

#Kelbimbo
2017. szept. 11. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon, mindenféle formában - akár sós vízben megfözve, rakottan, fözeléknek, szeletekben/negyedekben megpirítva, salátának - szóval mindenhogy.
2017. szept. 11. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én levesekben szeretem a legjobban.
2017. szept. 11. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Imádom. Kevés vajon vagy kókuszzsíron megpárolva szoktam elkészíteni, kis sóval vagy halszósszal, frissen őrölt borssal ízesítve köretnek, önmagában, vagy más zöldségekkel (bébirépa, bébikukorica, kaliforniai paprika, gomba stb.) és rizzsel. Vagy wokban készülő, ázsiai kajákhoz keverem félbevágva, gorengekhez, halakhoz, húsokhoz nagyon jó. Csináltam már csőben sütve, vagy gyors vacsinak vajas morzsában is.
2017. szept. 11. 23:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Répával, hagymával, ceklaval és gombával együtt sütőben sutve, vagy baconnel osszepiritva serpenyőben, de rántva is szeretem. Főzve csak zoldseglevesben
2017. szept. 12. 05:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim válasza:
62%
* ja kelbimbó félreolvastam.
2017. szept. 12. 06:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én levesekben imádom :)
2017. szept. 12. 07:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretem, sokféle formában készítem is.Én a frankfurti levest is kelbimbóból készítem.

Megpárolva vajon, majd pirított zsemlemorzsába forgatva is nagyon finom.Fokhagymés tejföllel szoktam tálalni.

Lerakva(párolva) rizses darálthússal, tejföllel, reszeltsajttal megszórva, sütőben átsütve, isteni finom tud lenni.

2017. szept. 12. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, és rakottan csinálom.

- zöldbab, kelbimbó az alap, meg borsó (vagy brokkoli), ezek előfőzve plusz sok besamel

- tűzálló tálat kivajazok, bab - besamel; kel - besamel; borsó - besamel...

- a végén besamel és bőven megszórom reszelt sajttal


Mikor megpirult a sajt, készen is van. Én csak úgy magában eszem :)

2017. szept. 12. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Vajjal fedett serpenyőben párolva.
2017. szept. 13. 10:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
Most legutóbb bedobtam a fritozbe - eszméletlen finom lett
2017. nov. 20. 06:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!