Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől lehet a karfiol keserű?

Mitől lehet a karfiol keserű?

Figyelt kérdés
Rakott karfiolt csináltam. Külföldi karfiolt vettem. Úgy csináltam, ahogy szoktam. De olyan keserű, h ehetetlen

2018. jan. 25. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valamivel együtt tárolhatták,arra gondolni sem merek,hogy esetleg a permetezés.
2018. jan. 25. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Pedig sós vízben főztem és fehér volt, nem volt rajta barna folt. A sok vegyszerre gondolok én is
2018. jan. 25. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
Az is lehet, hogy túl öreg.
2018. jan. 25. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha öreg, akkor a szaga is nagyon erős főzés közben, szúrós, és kemény is, és megfőve is más az állaga.

És még akkor is inkább erőteljes íze van, nem ehetetlenül keserű.

Ha tényleg ilyen durván keserű, inkább dobd ki, ne kockáztass!

Én aztán ritkán mondok ilyet, és ha mégis, annak oka van!

Annyi szeméttel lehet találkozni, hogy én már semmin nem lepődnék meg. Simán megmérgezheted magad.

2018. jan. 25. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem hagytad túl sokáig a főzőlében, mikor levetted a gázról?
2018. jan. 25. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem. Sokszor csinálok ilyet. Rutinos vagyok. Judo támogatás, sztm a vegyszer
2018. jan. 25. 21:07

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!