Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A pecsenye kacsa-, illetve...

A pecsenye kacsa-, illetve libamájnak ugyanolyan íze van, mint a hízott kacsa-, illetve libamájnak ha kacsa-, illetve libahájban sütöm ki?

Figyelt kérdés

2018. júl. 31. 00:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlít, hasonlít, de azért nem ugyanolyan!
2018. júl. 31. 06:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem, sosem lesz olyan íze, nem véletlenül a legdrágább ételek egyike a hízott liba vagy kacsamáj.
2018. júl. 31. 06:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
A kacsa meg a liba két különböző állat azért az lássuk be. A kecskének meg a báránynak sem ugyanolyan az íze.
2018. júl. 31. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem.
2018. júl. 31. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
23%

a libamájat ha jól készítik, akár hozzáértő parasztasszony, akár olimpikon mesterszakács, az íze verhetetlen..

a kacsamájjal nehéz ugyanolyan ízt elérni, de ha azt akarjuk megunknak bedumálni, hogy egyforma, akkor egyforma..


én a libahájban csak libamájat sütnék, kacsahájban pedig kacsamájat..


de a kisérletezők általában finomat alkotnak.


a nagy titok abban rejlik, hogy semmit nem szabad nagy lángon, illetve nagy hőmérsékleten sütni, mert akkor a macska sem eszi meg.


a hőmérséklet az amivel tönkre lehet tenni akár a hájat, akár a májat.



ott a gúgli..

2018. júl. 31. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
57%

A hízottnál a kacsát/libát tömik, ettől lesz szép nagy a mája. Ezt érdemes egészben kisütni hájban.

A pecsenyéből inkább pástétomot lehet készíteni. Elég picike a pecsenye kacsa/liba mája. És nem is annyira finom.

A hízotté nagyon krémes, különleges. A pecsenye meg kicsit hasonlít állagában a csirkemájhoz.

Szóval ha májat akarsz sütni, akkor hízottat vegyél.

2018. júl. 31. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:

2018-07-31 – 06:22

Világos, de az árkülönbség 6-7-szeres!


2018-07-31 – 08:38

Én azért még vennék egy-két szövegértelmezési órát! :-)


2018-07-31 - 09:58

- Ha hiszi, ha nem a libát libahájban, a kacsmájat, megkérdezés nélkül is kacsahájban sütném ki! :-)

- € 10.000.00 (Tízezer Eurot) utalok azonnal a számlájára, ha olyan cikket tud felmutatni, amelyik azt taglalja, hogy van-e ízbeli hasonlóság a saját hájában kisütött hízott libamáj és pecsenye libamáj, illetve ugyancsak a saját hájában kisütött hízott kacsamáj, illetve pecsenye kacsamáj között.

Ilyen cikk nincs! Ezért éltem a site szlogenjével:

„.... AMIT MÁSHOL NEM MERTÉL …. ITT MEGKÉRDEZHETED! ..”

2018. júl. 31. 15:38
 8/8 anonim válasza:
100%
Kicsit más izük van
2018. nov. 26. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!