Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Bolti péksütiket (zsemle,...

Bolti péksütiket (zsemle, kakaóscsiga. ) szerintetek le lehet fagyasztani, finomak maradnak kiengedés után is?

Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 21:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hát persze. Az én mélyhűtőm, mindig tele van kiflivel, zsemlével, kenyérrel. Legalább egy jó hónapra. A kakaóscsiga nem tart ki addig :)), de az is ugyanolyan finom lesz kiengedés után.
2018. szept. 9. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, finomak maradnak. Nalunk csak nyaron sutnek peksutemenyt ezert telire be kell tankolni jo par kiloval, este kiveszem es reggwlre mar le is enged a zsemle es mar fogyaaszthatom is munkabamenet
2018. szept. 9. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó hír, köszönöm szépen a segítséget! :)
2018. szept. 9. 23:45
 4/13 anonim ***** válasza:
30%
Én azt vettem észre, a hosszú időre lefagyasztott péktermékek kiengedés után kicsit szikkadtak lesznek, olyan púrhab-jellegűek. Ehetőek, persze, csak...na...
2018. szept. 10. 00:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
Azt még ugye hozzá kell tenni, hogy a kenyereket, péksüteményeket fagyasztáshoz használatos műanyag zacskóba légmentesen lezárva kell betenni s nem a boltban kapott zacsiban.
2018. szept. 10. 07:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 Bamboocha466 válasza:
100%

Ha kicsit szikkadt, akkor kicsit nedvesitsd be öket, és tedd 200 fokos sütőbe 5 percre.

A kenyér olyan lesz, mintha akkor sült volna.

2018. szept. 10. 08:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

"Én azt vettem észre, a hosszú időre lefagyasztott péktermékek kiengedés után kicsit szikkadtak lesznek, olyan púrhab-jellegűek."


Ez akkor történik, ha nem rendes fagyaszós zacskót használsz, hanem akármilyen olcsót, ami nem zár rendesen, illetve ha nem rendesen van lezárva és ki tud belöle párologni a nedvesség. Megfelelö módon becsomagolva nem történik ilyen.

2018. szept. 10. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi off.

Hogyan és miben fagyasztjátok a pékárukat? Nekem mindig bejegesedik, pedig az aldis 500 forintos mélyhűtős zacskóban fagyasztom le.

Nyomjam ki belőle a levegőt vagy hogyan?

Bocsánatot kérek az offért.

2018. szept. 10. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A péksütit beteszed a zacskóba, amennyire lehet, kinyomod a levegöt és úgy zárod le.

Az, hogy bejegesedik, normális, de ettöl nem lesz semmi baja, kiolvadáskor ezt újra felveszi és ezért nem lesz kiszáradva!

2018. szept. 11. 07:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a #9nek.
2018. szept. 11. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!