Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mikhez esztek erős pistát?

Mikhez esztek erős pistát?

Figyelt kérdés
2018. szept. 13. 20:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pörköltökhöz szoktam egy késhegynyit...de pl nevelőapám trapista-sajtal eszi kilószámra.Szóval, kinek hogy :D.
2018. szept. 13. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Gulyásleveshez szoktam csak
2018. szept. 13. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Semmihez. Alig-alig csíp és az erejéhez viszonyítva túl sok benne a só.
2018. szept. 13. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Gulyásleveshez, bár már ahhoz is egyre kevésbe, mivel inkább elsózza a levest, mint csípőssé teszi(elég gyenge, régebben szerintem erősebb volt). Ezért inkább az egészbe szoktam egy keveset tenni még főzés közben, utána a kész leveshez meg valami rendes "anyagot", akár házi darált paprikát, akár valami bolti csilit, a lényeg, hogy kevés is elég legyen, ott már csak az egyéni ízlésem szerinti csípősséget akarom belőni, nem úttó fűszerezni.
2018. szept. 13. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül a kacsazsíros kenyérre teszek, télen, só helyett , amikor már nem lehet kapni normális zöldpaprikát.
2018. szept. 13. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 anonim ***** válasza:
36%
Nem eszem ilyesmit. Ha erőspaprikát akarok, erőspaprikát teszek az ételbe, az nem kavarja meg a sósságát és jobban is bízom az egykomponensű dolgokban, pláne a normál zöldségben, amin látom, hogy az.
2018. szept. 13. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:
93%

Tyúkhúslevesbe szoktam tenni külön magamnak. Gyönyörű szép színe és finom pikáns lesz tőle. Valamint természetesen gulyáslevesbe.

Pörköltökhöz nem az igazi, savanyítja ezért abba erős őrölt vált be.

2018. szept. 13. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 elfogadom válasza:
100%
Én inkább pirosaranyat szoktam enni azt is csak szendvicsbe 😘✌
2018. szept. 13. 22:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhez is!
2018. szept. 13. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Néha mézes-mustáros kencékhez szoktam keverni, amivel bekenem a húst sülés közben. Bár ahhoz is még jobb az ázsiai édes csili szósz, az erős pistának valóban nem sok íze van a sósságán kívül.
2018. szept. 14. 07:09
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!