Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ezek a Nádudvari cuccok...

Ezek a Nádudvari cuccok (rántott karfiol, rántott brokkoli, rántott sertéskaraj), kissé túl vannak árazva, jól érzem?

Figyelt kérdés
Miért is ilyen drágák ezek ? Erről pl. a rántott máj jut eszembe,pl. a tescoban az 500gr 500 Ft,a Ripp-ropp vagy mi meg pl. 700,és igazából semmi különbség nincs.Pennyben is vettem már rántott husit olcsóbban mint a Nádudvari,nem látok különbséget.A rántott zöldségekről nem beszélve,nehogy már egy 450g-os karfiol 6-700 Ft legyen.Ti hogy látjátok ezt ? Persze vegyem meg a karfiolt,panírozzam be ha nem tetszik,de néha gyorsan akarok kisütni valamit,mert nincs időm főzőcskézni.Nálatok mi vált be ezen termékek közül ?
2018. szept. 15. 01:24
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Tök mindegy hogy túl van e árazva, ha finom és annyira kell időspórolás végett, akkor azt fogom megvenni. Akkor is ha 600 ft fél kiló karfiol. Attól mert a tescós olcsóbb még nem biztos hogy megéri ízlelés szempontjából.
2018. szept. 15. 02:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A reklámot is ki kell fizetni valakinek :-) Én néha veszek, mert ezeket lehet sütőben is sütni, nem kell olajban. Más márkánál csak olajban süthetőt láttam (vagy olyat, ami húsos, nekem vegetáriánus kell).


De valóban, drága, ezért én is speciális esetekre tartogatom ezeket. Ha spórolnom kéne, ilyesmit biztosan nem vennék.

2018. szept. 15. 06:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
Én messziről kerülöm, hogy nádudvari akármit vegyek. Nem annyira jó, és tényleg drága, az utolsó próbálkozásom egy nádudvari töltött káposzta volt, életemben nem ettem még olyan rosszat.
2018. szept. 15. 07:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Azért ha megveszed azt a karfiolt, utána megtisztítod (lesz egy csomó veszteség, azaz jóval több nyers kell, mint amennyi a végén lesz, emellett rájöna dolgozók bére), utána bepanírozod (paníranyagok, munkabér), elösütöd (energia, munkabér), csomagolod (csomagolóanyag, munkabér), lefagyasztod (energia, munkabér), illetve még hozzáveszed az üzem fenntartási költségeit is, akkor rá fogsz jönni, hogy nemcsak az alapanyag árát kell figyelembe venni!
2018. szept. 15. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
10%

Igazság szerint egy sem. Mégpedig azért nem, mert körülbelül 40-50%-uk nem hús vagy karfiol, hanem mindenféle vacak.


Meg nem is szeretem ezeket a rántott cuccokat, az alapanyagok legrosszabb elkészítési módjai.


De abban igazad van, hogy nem vennék lisztett annyiért én sem (és ezeknek a jó nagy részük az).

2018. szept. 15. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!