Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tegnap melegszendvicset...

Tegnap melegszendvicset csináltam, maradt majdnem egy egész doboz konzerv kukoricám. Mit csináljak belőle? Ti mit szoktatok?

Figyelt kérdés
2018. okt. 10. 11:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tedd salátába például. Tonhalsalátának jól áll. A barna rizsnek is.
2018. okt. 10. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 3xanya válasza:
100%
Edd meg simán, én úgy is szeretem, vagy add hozzá rízshez vagy ilyesmi.
2018. okt. 10. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Főzelék, esetleg borsóval, chilis bab, pizza. Csak így hirtelen.
2018. okt. 10. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi. pizzát nem akarok most a melegszendvics után. Főzelék? még sose hallottam
2018. okt. 10. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Köretkènt felhasználva: majonézes kukorica, kukoricás rizs

Fõételként kukoricakrém leves pl baconchipssel, pirított kenyérkockával(át kell paszírozni a héja miatt)

2018. okt. 10. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 Mansour ***** válasza:
100%

Leves kínai kellel, tofuval, gyömbérrel és kevés szójaszósszal.

De gyakorlatilag minden zöldséglevesbe és a legtöbb salátába jó. Főzeléknek az édessége miatt én nem csinálnám meg.

2018. okt. 10. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kukoricafőzelék: besamelt készítesz, fölforralva majd lassan forralva besűríted (fűszernek mehet bele só, bors, petrezselyemzöld, mintha zöldborsófőzeléket készítenél), majd beleszórod a kukoricát, újra fölforralod és kész. Azt nem tudom, hogy a kukoricakonzerv leve milyen, ha borsókonzervvel csinálom ugyanezt, annak bele szoktam tenni a levét, de pl. a zöldbab leve elég vacak. Az óvodában kaptunk ilyet rendszeresen, akkoriban szerettem, de most már nem.
2018. okt. 10. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A krémlevesekbe szoktam tenni levesbetétnek.
2018. okt. 10. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajtos rakott kukorica


Hozzávalók:


50 dkg kukorica (konzerv)

10 dkg mozzarella

10 dkg parmezán

3 evőkanál tejföl

6 evőkanál főzőtejszín

só, bors

olaj



Elkészítse:


A kukoricakonzervet lecsöpögtetjük, majd kiolajozott hőálló edénybe kanalazzuk. A sajtokat lereszeljük és összekeverjük a tejföllel, tejszínnel és fűszerezzük, a háromnegyedét összekeverjük a kukoricával, a maradékot eloszlatjuk a tetején. 15 percen át sütjük 160 fokon és már tálalhatjuk is.

2018. okt. 10. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!