Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vettem a híres"H" betűs...

Vettem a híres"H" betűs majonêzből, mert régóta meg akartam kostolni. Nektek nem okozott csalódást?

Figyelt kérdés
Takargattam vagy két hétig hogy majd milyen jót eszek belőle,de mikor megkóstoltam csak valami sós,savanyú híg lötty íze volt. Ez a finom majonéz,csak eddig ettem rosszat? Borzalmas szerintem,szerintetek?
2019. jan. 10. 09:01
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Nekem is ez a véleményem!

Ketchup majonéz univer, mustár meg lidl saját márkás

2019. jan. 10. 09:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
A legjobb az a majonéz, amit saját maga csinál az ember friss alapanyagokból:)
2019. jan. 10. 09:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a Hellmann's-t érted H alatt akkor én még sose csalódtam benne, nagyjából az egyetlen bolti majonéz ami tényleg kiváló. De az tuti, hogy nem híg, savanyú vagy főleg nem sós, szóval vagy rossz helyen vettél, vagy rosszul tároltad, vagy az átlagtól igen eltérő az ízlésed. De amúgy még mindig a házi a legjobb, szerintem csinálj azt akkor, és még árban is jól jössz ki.
2019. jan. 10. 09:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nagyon elrontotta az ízlésed az univer.

Már ha a hellman’s-ról beszélünk és nem a heinz majonézéről.


Szakács vagyok, és ha saját alapanyagokból recept szerint csinálsz majonézt, azaz házilag, ahhoz a hellmans áll a legközelebb, ehhez képest az univer mintha fogkrém lenne, krémes de a majonézhez semmi köze.

2019. jan. 10. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Humbák is gyárt majonézt? Jó tudni. Mondjuk a helyedben nem lepődnék meg.
2019. jan. 10. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Hajonéz?
2019. jan. 10. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Nekem sem ízlik a Hellmann's, (ízléseken hiba vitatkozni!) de hígnak éppen nem mondanám, sőt!

Én viszont azt nem értem, hogyha BÁRMILYEN majonézből csinálok megfelelő sűrűségű tartárt, az másnapra miért hígul fel?

Talán van itt olyan aki erre tud válaszolni?

2019. jan. 10. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
25%
Nem kellett volna felrázni, összekeverni?
2019. jan. 10. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A Hellmann's szerintem a legfinomabb majonéz.
2019. jan. 10. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
Nekem ponthogy a Heinz jött be legjobban. Bár hozzáteszem, hogy én majonézt magába nem eszek, csak tartármátásba/franciasalátába. Ketchup mustár nekem is univeres.
2019. jan. 10. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!