A rántott hal milyen halból finom igazán?
Figyelt kérdés
Tehát hagyományos panírban kirántott halra gondolok. A tőkehal jó pár évvel ezelőtt finom volt, most már az állaga olyan katasztrofálisan rossz, hogy szétesik, amikor kisütném. Próbáltam az afrikai harcsafilét, annak meg semmi hal íze nincs:( Lazac, tonhal, ezek grillezni, vagy serpenyőben pár csepp olajon, vagy tepsiben sütni valók.
Rántott halat miből szoktatok?
2019. febr. 25. 17:56
1/9 grafno 



válasza:





Pangasiust szoktam néha csinálni. De ott is elofordulhat, hogy olyan gyenge a hús szerkezete, hogy magától szetesik. A jobb minőségű ami vastagabb az egész finom lesz. Pedig inkább csak lazacot szoktunk enni. A többibol(pangasius) nincs évi 1 kg az elfogyasztott mennyiség.
2/9 anonim 



válasza:





Mi rántott halat ezekből szoktunk csinálni: Tőkehal, ponty, hekk, lazac, harcsa, afrikai harcsa, fogas, süllő.
3/9 anonim 



válasza:





Legfinomabb a fogas. De drága. Pontyot ajánlom.
4/9 Mansour 



válasza:





A hekk mindenre jó. Nincs semmi halíze, én emiatt szeretem :)
6/9 anonim 



válasza:





legjobb az egész (belezett) kis keszeg.
7/9 anonim 



válasza:





Nekem rántani a busa a favorit.
A ponttyal rokon, csak nem zsíros. Ha nem kapok busát, akkor a harcsa.
8/9 anonim 



válasza:





Amur , ponty , fogas, : Horgász család vagyunk.. Ezeket a halakat szeretjük rántva..
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a sok hasznos választ:)
2019. febr. 26. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!