Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a titka a jó rántott húsnak?

Mi a titka a jó rántott húsnak?

Figyelt kérdés
Ne legyen száraz, és ne keményedjen meg, hidegen sem/cipőtalp/

2016. szept. 15. 17:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Fokhagymásbtejben kell áztatni,s úgy megsütni
2016. szept. 15. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Hétfőn volt ugyanez a kérdés...
2016. szept. 15. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelő hús kell hozzá. Nem kell semmiben áztatni. Kiklopfolod, bepanírozod és bő, forró zsiradékban kisütöd.
2016. szept. 15. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
2016. szept. 15. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Le kell róla vágni a mócsingot, a legtöbb ember nem teszi meg és undorító cafrangok lesznek benne, pfejj.
2016. szept. 15. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
Jó hús, jó panírozó cuccok. Kizárólag rétesliszt, és finom császárzsömléből készült morzsa lehet a panírban, a finomliszt túlságosan vastag rétegben tapad, a kenyérmorzsa nem elég finom. Nagyon hirtelen kell sütni, különben kiszárad.
2016. szept. 15. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Amikor beleteszed a zsíradékba, először lefeded, és fedő alatt megfő a hús (van abban víz, ami kijön, szóval főni, puhulni fog), közben a fedőt, ha leveszed, megtörlöd egy ruhával, hogy a lecsapódott pára ne a zsírba (én zsírban sütöm) csöpögjön vissza, amikor visszateszed a fedőt. Merthogy ekkor megfordítod. Aztán leveszed a fedőt és kívánság szerinti színűre sütöd.
2016. szept. 15. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy készítem, ahogy az utolsó válaszoló. Mindig hólyagos, puha a panír és puha az alatta lévő hús is.Tévedés ne essék, nem főtt rántotthús lesz, csak egy rövid ideig fedő alatt sütés jótékonyan hat. Másnapra sem lesz cipőtalp belőle, főleg, ha fólia alatt tartod, légmentesen lezárva a maradékot.
2016. szept. 16. 06:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 Dundinyuszi válasza:
56%
Csontozott karajból vékonyra klopfolva sózva és sütés előtt közvetlenül panírozva. Azonnal forrón tálalni. Semmi áztatás, lefedés, pihentetés vagy egyéb hókusz-pókusz. :)
2016. szept. 16. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

A vékonyra kiklopfolt karajból hidegen tényleg "cipőtalp "

lesz, nem kell leszólni a említett "hókusz-pókuszokat ".

A kérdés lényegileg erre irányult, hogy hidegen, (esetleg másnap is ) ehető minőségű legyen a rántotthús.Frissen is ízlés kérdése, a papírvékony hús/ ropogós panír, vagy esetleg vastagabb, szaftosabb húsból sütött, puha paníros.

2016. szept. 17. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!