Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért lesz a májkrém sósabb,...

Miért lesz a májkrém sósabb, amikor megmelegítem a mikróban?

Figyelt kérdés

2019. máj. 5. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Mert a vizet kiszárítja és elégeti a zsírt , ezért jobban ėrződik . Ez törtėnik ha serpenyőben kisütsz fél pår gyulai kolbit vagy nagyobb darab szalámit .
2019. máj. 5. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Az elözöt még kiegészítem azzal, hogy meleg ételnél erösebben érzödnek az ízek, mint hidegen.
2019. máj. 5. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Aki lepontozta az 1-2 válaszokat, miért nem írta meg a "tutit", ha szerinte helytelenek a válaszok?

Megjegyzem - vállalva a 0-át - jók a válaszok!

2019. máj. 5. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
ma 20:48-as: csak az a lény volt a lepontozó, akinek ennyi a maximális észbeli teljesítménye, meg ez az egyetlen örömforrás az életében!
2019. máj. 5. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!