Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Zsemlemorzsát hogyan kell...

Zsemlemorzsát hogyan kell csinálni? Kenyérből is lehet?

Figyelt kérdés
2007. dec. 8. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
6%
nem lenne könnyebb vennni? 100 forint
2007. dec. 8. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kenyérből is jó. Felszeleteled, hogy eljesen meg tudjon száradni (kőkeményre, semmi nedvesség nem maradhat benne). Diódarálón ledarálod. Kész.
2007. dec. 8. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az en anyukam szokott csinalni,o olyan sporolos fajta:)

Ami kenyer megmarad osszedarabolja kis kockakra,es mikor sut valamit a sutobe pl;hus ,vagy barmit a suto meleg es berakja a kenyer kockakat tepsibe (a suto mar kivan kapcsolva annyi eleg)es jol megszarad ,husdarallon ledaralja ,azutan kiszitalja,hogy ne maradjanak nagyobb darabkak,hat ennyi!

eleg korulmenyes idoigenyes !:)

sok sikert!

2007. dec. 8. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kenyérből is! Sokkal finomabb, ha levágod a héját elötte!


És nem azért csinálok, mert nem telik megvenni a boltit, hanem mert a házi jobb, mint általában, és a kenyeret meg sajnálom kidobni, ahogy minden mást is, ha még fel tudom használni! Engem még így neveltek! De ha éppen nincs, és kenyerem sem marad ki, akkor én is veszem.

2007. dec. 9. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kiflibol es zsemlebol a legfinomabb,de feher kenyerbol is finom,csak en atszitalom a leves szuron,hogy finomabb legyen az allaga. A jol megszaritott peksutemenyt vagy kenyeret dio daralon lereszelem./a prezlinek szant peksutemenyt vagy kenyeret rarakom egy talcara vagy szalvetara es a futotesten szaritom - radiator/
2007. dec. 26. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!