Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Rántott csirke segitség?

Rántott csirke segitség?

Figyelt kérdés
szezámos rántott csirkénél a szezámmagot ti panirozás után szórjátok rá a húsra, vagy belekeveritek a tojásba, vagy a zsemlemorzsába ?

2020. jan. 22. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
zsemlemorzsába
2020. jan. 22. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
(kicsi fog belőle leperegni, de ez ilyen...)
2020. jan. 22. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Zsemlemorzsába, nagyon finom lesz!
2020. jan. 22. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Zsemlemorzsába.

Nekem a személyes tapasztalatom, hogyha több adagban kell sütni, mert nem csak 4-6 db-ot sütsz, akkor célszerű minden adag előtt leszűrni a zsiradékot, mert a lepergő magok égnek az alján és az nem jó ízt ad.

2020. jan. 22. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

#6 jó választ adott, éttermi konyhákon külön ennek tartunk (jobb helyeken) egy fritut, mert szétcseszi az olajat. És igen, a morzsába kell keverni a magot.

Próbáld ki, még sokkal finomabb durvára tört pirított tökmaggal.

2020. jan. 23. 22:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!