Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan darálhatom meg a chili...

Hogyan darálhatom meg a chili paprikát?

Figyelt kérdés
Vásároltam a boltban egy tasak chili paprikát. Otthon vettem észre, hogy a tasakban nem porszerű anyag, paprikapor van, hanem csak össze van törve a szárított chili paprika. Ez így nem túl előnyös, mert hiába szórom rá pl zsíros kenyérre, vagy halkonzervre, nem érvényesül a csípősség, nem oldódik ki a csípős íz. Talán levesbe belefőzve működne, de inkább halkonzervhez szoktuk használni, vagy szendvicsekre, levesbe jó a piros arany paprikakrém is. Szeretném tehát valahogyan megőrölni a darabos chili paprikát, ehhez kellene valamilyen házilag kivitelezhető módszer. Mit javasoltok? Botmixer működhet? Esetleg csapágy- vagy üveggólyóból rögtönözhetnék valahogyan egy hevenyészett golyósmalmot? Esetleg egy mozsárszerűségben?

2020. szept. 26. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Kávé daráló. Utána, ne felejtsd el, jól kimosni, és kiszárítani!
2020. szept. 26. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Kávédaráló, ahogy előttem írták.
2020. szept. 28. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
És ha kávéval darálom össze, majd lefőzöm?
2020. szept. 28. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Főzzed banyek. Két cukorral, kis tejjel.
2020. szept. 30. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!