Hogyan kell a töltött káposztához rántást készíteni?
A rántáskészítést előttem leírták, azt nem ismétlem.
Én nem rántom be, de már láttam, hogy más, aki berántja hogy csinálja.
A megfőtt gombócokat kiszedi egy tálra és csak a maradék aprókáposztát rántja be, amit alaposan elkever, amikor beleteszi a rántást és amikor összeforrt és teljesen kész, akkor mennek vissza a gombócok.
Kérdező, hacsak nem meglepetésként készíted anyukádnak, a legegyszerűbb az lenne, ha őt kérdeznéd, hogy szokta e rántani, mert az emberek 80%-a nem rántja be.
Pici zsírt megolvasztasz, majd gyorsan elkeversz benne egy teáskanál réteslisztet, majd egy fél teáskanál pirospaprikát. Ajánlott gyorsan dolgozni, mert a pirospaprika szeret leégni!
Ezek után másfél-két deci vizet, vagy káposztalét (amit előre odakészítettél) ráöntesz a zsíros-lisztes paprikára, jól elkevered csomómentesre és beleöltöd a kajába. Majd azt is elkevered és kész!
A 12-es választ miért kellett lepontozni??
Nem azt írta, hogy ő úgy készíti, hanem, hogy tudomása szerint vannak, akik...
és ha ő is úgy készítené, miért lenne baj?
Ahány ház, annyi szokás! Hagyjátok már abba ezt ökörködést a lepontozással! Tiszta dilisek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!