Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A lekvár vissza dermed vagy...

A lekvár vissza dermed vagy van más praktika?

Figyelt kérdés
Kaptunk barátoktól szőlőlekvárt. Brownie-hoz képzeltem el. Ízre nagyon finom de sajnos tele van maggal. Arra gondoltam hogy felolvasztom és leszűröm. Visszanyeri majd az állagát? Vagy hidegen kellene pasziroznom? Van erre bármi tapasztalatotok vagy tippetek? Köszi. :)

2021. jan. 3. 15:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

A lekvár vissza dermed vagy van más praktika?

Ha annyira kocsonyás, zselés, akkor valószínű ők is mesterségesen sűrítették, akkor fog sikerülni az általad újból elkészített módon.


Amúgy nem rosszmájúskodok, de lehet a barátokat kellene megválogatni. Nekem is volt olyan bő 25 éves barátságom, aki egyszer csak elkezdte nekem ajándékozni azokat a szarokat, amiket nem volt szíve kidobni. (mint Róka az Üvegtigrisből) Lehet nekik sem volt szívük kidobni, "merhátmennyicukrotbeletettünk"?

De ne legyen igazam. Hogy sikerült az újra főzés?

2021. jan. 8. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:

Most csinált először, jó szivvel adta és ők is fogyasztják szívesen csak későn gondolt a magokra. :)

Amúgy rendben lett a lekvár a fele el is fogyott már azóta. :D

2021. jan. 11. 09:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Ennek örülök. Előző vagyok.
2021. jan. 11. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!