Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha a habtejszínből rázással...

Ha a habtejszínből rázással kiválasztjuk a vajat, az hány %-os vaj lesz, illetve a "maradék" tej milyen tej?

Figyelt kérdés
Lesz egy kis 100%-os vajunk és egy 0%-zsírtartalmú, nem UHT tejünk amit meg lehet savanyítani?

2021. febr. 9. 19:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Piacon vegyél tejszínt, az a tuti!
2021. febr. 10. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/18 A kérdező kommentje:
Majd az is sorra kerül!
2021. febr. 10. 18:47
 13/18 A kérdező kommentje:
A piaci tejszínnel kell előtte valami csinálni? Arra gondolok, hogy felforralni, vagy ilyesmi. (bár ez tudom, hogy elég hülyén hangzik)
2021. febr. 10. 21:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
hűtőben tartsd, de ne nagyon sokáig.
2021. febr. 10. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/18 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2021. febr. 10. 21:29
 16/18 A kérdező kommentje:

Ami tökéletes nyelvtanulósnak is.

The Victorian Way :)

https://www.youtube.com/watch?v=DV7hop4m0YQ

2021. febr. 10. 21:43
 17/18 A kérdező kommentje:
Kézi robotgépem van. Előbb a habverővel dolgozzak, majd ahogy túlverődött a hab és kivált a vaj, átcserélhetek arra a spirálos dagasztókarra?
2021. febr. 10. 21:49
 18/18 A kérdező kommentje:
Ezt a vajat utána beletehetem mondjuk abba a nyomóskeksz kinyomójába és amikor kell, kinyomok belőle egy adagot, nem? Van is hozzá direkt vajkinyomó figura. (A cseh igazi universal kinyomóm van) Elvi kérdés, nyilván nem erre fogom használni, de ez praktikus lenne.
2021. febr. 10. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!