Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van olyan sajt, ami ha sütésné...

Van olyan sajt, ami ha sütésnél elolvad nem nyúlik, hanem lehet harapni?

Figyelt kérdés
Ha pl melegszendvicset vagy pizzát csinálok, mindig lejön a sajttal együtt minden feltét, mert nem lehet elharapni a sajtot, nyúlik. Tudtok olyat, ami nem nyúlik? :)
2021. aug. 5. 07:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Ömlesztett sajtszelet
2021. aug. 5. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
füstölt sajtokkal is érdemes próbálkozni
2021. aug. 5. 08:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Például ha megvárod hogy félig kihűljön, akkor máris nem nyúlik.
2021. aug. 5. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
A grillsajtok pld. rengeteg félét lehet kapni. Bár pont ezeken az ételeken az a legjobb, hogy nyúlik a sajt, kár kihagyni.
2021. aug. 5. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha 30-40 percet vársz ezekkel a kajákkal, akkor a legfinomabbak és még határon belül tartják a meleget. Az ízek is jobban összeérnek, az állaga is ropogósabb. A pite is összeesik, ha rögtön esszük. Szóval várni kell!
2021. aug. 5. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim válasza:
100%
Hát lehetséges, csak az már lehet nem is sajt… Esetleg a kemény füstölt sajt, de akkor mi értelme meleg szendvicsnek?
2021. aug. 5. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Egyszerű: nem harapni kell hanem vágni. Én pizzát is, melegszendvicset is késsel, villával eszek.
2021. aug. 5. 09:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
Nem hidegben hűtöd, hanem melegben és akkor más a helyzet. Az étteremben is úgymond "hűl" az étel, de előmelegített tányérra rakják rá! :)
2021. aug. 5. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat:) nehéz várni, de akkor várok inkább majd
2021. aug. 5. 10:10
 10/11 anonim ***** válasza:
83%

A pizzára egy tipp: hagyj néhány foltot a tésztán, ahová nem kerül szósz, hanem egyből a sajt jön oda. Így azon a ponton a tésztához ragad a sajt, és valamennyire megfogja a körülötte lévő részeket is.


És szeletelés előtt hagyd 5-10 percig pihenni. Így még finomabb is lesz.

2021. aug. 5. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!