Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van olyan sajt, ami ha sütésné...

Van olyan sajt, ami ha sütésnél elolvad nem nyúlik, hanem lehet harapni?

Figyelt kérdés
Ha pl melegszendvicset vagy pizzát csinálok, mindig lejön a sajttal együtt minden feltét, mert nem lehet elharapni a sajtot, nyúlik. Tudtok olyat, ami nem nyúlik? :)
aug. 5. 07:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Ömlesztett sajtszelet
aug. 5. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
füstölt sajtokkal is érdemes próbálkozni
aug. 5. 08:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Például ha megvárod hogy félig kihűljön, akkor máris nem nyúlik.
aug. 5. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
A grillsajtok pld. rengeteg félét lehet kapni. Bár pont ezeken az ételeken az a legjobb, hogy nyúlik a sajt, kár kihagyni.
aug. 5. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha 30-40 percet vársz ezekkel a kajákkal, akkor a legfinomabbak és még határon belül tartják a meleget. Az ízek is jobban összeérnek, az állaga is ropogósabb. A pite is összeesik, ha rögtön esszük. Szóval várni kell!
aug. 5. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim válasza:
100%
Hát lehetséges, csak az már lehet nem is sajt… Esetleg a kemény füstölt sajt, de akkor mi értelme meleg szendvicsnek?
aug. 5. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Egyszerű: nem harapni kell hanem vágni. Én pizzát is, melegszendvicset is késsel, villával eszek.
aug. 5. 09:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
Nem hidegben hűtöd, hanem melegben és akkor más a helyzet. Az étteremben is úgymond "hűl" az étel, de előmelegített tányérra rakják rá! :)
aug. 5. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat:) nehéz várni, de akkor várok inkább majd
aug. 5. 10:10
 10/11 anonim ***** válasza:
83%

A pizzára egy tipp: hagyj néhány foltot a tésztán, ahová nem kerül szósz, hanem egyből a sajt jön oda. Így azon a ponton a tésztához ragad a sajt, és valamennyire megfogja a körülötte lévő részeket is.


És szeletelés előtt hagyd 5-10 percig pihenni. Így még finomabb is lesz.

aug. 5. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!