Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Vékonyfalú rozsdamentes...

Vékonyfalú rozsdamentes főzőedényt hogy lehet tipptopp állapotban tartani jó sokáig?

Figyelt kérdés
Használtam alatta hőelosztót (öntvény korong rajta alufóliával), ennek ellenére picit mintha pirult lenne az alja. Sör főtt benne, talán számít, talán nem. Az a fura, hogy amikor így első használat után mostam és öblítettem, nem láttam az alján, hogy bármi gond lenne. Még egy érdekesség: kábé sörlé magasságig nem maradnak meg a vízcseppek rajta, hanem végigfolyik rajta gondtalanul az öblítővíz. Mosogatószerrel tisztítottam főzés előtt és után is, és közvetlen főzés előtt még nátrium-perkarbonáttal körbepermeteztem, majd száradást követően belül elöblítettem. Vadonatúj, első munkája volt. Elég vékony falú, és az alja is vékony. Ez az enyhén pirultnak tűnő alj azért is furcsa, mert kívül a talpán a matrica szinte ép, tehát nem gondolnám, hogy akkora nagy hőt kapott.
2021. aug. 22. 13:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!