Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől barnul meg a kenyérhéj?

Mitől barnul meg a kenyérhéj?

Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam egy kenyérsütőt a gyerekektől. Finom a kenyér amit süt. Már háromszor sütöttem, de a legsötétebb beállításnál sincs szép barna színe. Nagyon "sápadt". Mitől lenne kicsit barnább a fehér kenyér kívül. Nem akarok barna kenyeret sütni.

2021. dec. 25. 19:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Hausmeister hm 1302 kenyérsütő a gép amit kaptam. Kipróbált receptnek is örülnék.
2021. dec. 25. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Normál sütőben még nem próbáltad?
2021. dec. 25. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
A kenyérsütőgép nem paraszt kemence. Azt süti ami be van állítva neki. Nyilván ha lenne hosszabb program akkor tudna olyan kenyeret is sütni aminek barna a héjja.
2021. dec. 25. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem is lesz. Ez nem lát infrasugárzást, ne akarj bolti kenyeret, nem fog összejönni. Kalácsot csinálj vele.


És olvasd el a könyvét, minden le van írva.

2021. dec. 26. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!