Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Polenta=puliszka főzésénél...

Polenta=puliszka főzésénél nem kell felforralni a vizet?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert ami nekem van, arra csak lassú tűz van írva elkészítési módnak, az emberem szerint meg biztos forrniai is kell és csak utána kis lángra lehűteni, de én inkább annak hiszek, ami a csomagolására van írva.


Hozzáteszem, h az olasz termék eredeti nyelvű leírása szerint hajdina is van benne, amit más nyelvekre nem fordítottak le fura módon...



2021. dec. 31. 18:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Most mit varsz?

Vegyel natúr kukoricadarát és főzz belőle polentát... es akkor latni fogod, h van-e különbseg a hajdinas és a natur között.

2022. jan. 1. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:

Oké. :)


Majd szólok, ha kipróbáltam! :)

2022. jan. 7. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!