Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A szalonna ,,kifehéredik"...

Lázáro kérdése:

A szalonna ,,kifehéredik" füstölés után a kamrában(,a só kiül rajta").Mit csináltam rosszúl a folyamatban?

Figyelt kérdés

2022. jan. 12. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
98%
Semmit, teljesen természetes.
2022. jan. 12. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Semmit sem csináltál rosszul.
2022. jan. 12. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Ez így van jól.Ilyennek kell lennie.
2022. jan. 12. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
93%
Tökéletes. Így kell lennie 😊
2022. jan. 12. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
91%
füstölés előtt meg szoktuk mosni és akkor nem lesz túl sós
2022. jan. 12. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!