Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A sertésből mely részét...

Kaladze kérdése:

A sertésből mely részét szoktátok csinálni rántott húsnak? Persze úgy tudom többnyire karajból és tarjából is szokták, de hallottam már hogy valaki lapockából vagy comb-ból is szok

Figyelt kérdés

2022. febr. 20. 20:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

A combnak van olyan része, amiből jobb a rántott hús, mint pl rövidkarajból.


Az a baj, hogy a hentesnél is mindenki inkább felsálat, frikandót venne, ezért sok helyen nem részeire szedve árulják, hanem simán 4 felé vágják, hogy minden darabban legyen mindenféle rész.


Ezért érdemes egyben megvenni, otthon szétszedni, és szépen szortírozni, mi mire jó.

2022. febr. 21. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam karajból és szűzből is rántott húst csinálni-
2022. febr. 22. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
Tarja és karaj.
2022. márc. 11. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!