Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet a padlizsán...

Hogyan lehet a padlizsán kesernyés ízét semlegesíteni?

Figyelt kérdés
Van egy adag fagyasztott, ledarált padlizsánom, aminek van egy csípős-kesernyés íze. Ha majonézzel is készítem el,akkor is megmarad ez az íz. Mit tehetek, hogy eltűnjön, vagy legalább enyhébb legye? Sajnálom kidobni.

2023. szept. 28. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Kidobnám, nem egy nagy tétel.
2023. szept. 28. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
meg kell sózni, és 15-20 perc alatt kiizzadja. aztán átmosni.
2023. szept. 28. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Sok minden nem segít rajta esetleg csinálj még pár adagot és oszd szét benne.

Utólag az ízt nem lehet semlegesíteni.

2023. szept. 28. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
15%
Ha keserű a padlizsán, azon nem segít semmi. Dobd ki!
2023. szept. 28. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
elötte kellett volna sozni.
2023. szept. 28. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
9%
kevés olyan étel van, ami szerintem emberi fogyasztásra alkalmatlan, de a padlizsán pont ilyen....
2023. szept. 28. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Sajnos a daráltat már körülményes.

A szeleteltet jól besózod , 10 perc várakozás, és jó alaposan, vízben átöblíted!

Nyersen kóstolni, hogy nem maradt e sós

2023. szept. 30. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!