Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Fagyasztott kacsacombot...

Fagyasztott kacsacombot hogyan érdemes kiolvasztani, hogy a legfinomabb legyen?

Figyelt kérdés
Korábban csak friss kacsacombot sütöttem, de attól tartok, hogy közvetlenül Karácsony előtt esetleg elfogy és biztosra akarok menni.

dec. 6. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lassan, a hűtőben.
dec. 6. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy nappal elöbb átteszed a normál hütöbe, utána úgy sütöd, mint a frisset
dec. 6. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hűtőben egy nap,konyhapulton egy éjszaka.
dec. 6. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Előző este szoktam áttenni a normál hűtőbe, reggelre, amikor kezdem készíteni, már jó.
dec. 6. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
dec. 6. 13:02

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!