Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hasábburgonya édesburgonyából...

Hasábburgonya édesburgonyából hogyan lesz ropogós?

Figyelt kérdés

dec. 30. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Ugyanúgy mint a sárga burgonya.
dec. 30. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

1-es!

A sárga burgonya hogyan lesz ropogós?

dec. 30. 11:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Először belerakod a forró olajba kb félig megsütöd, kiveszed, majd ismét berakod másodjára sütni.Így lesz ropogós.Mi így készítjük. #1
dec. 30. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
És édesburgonyával is próbáltad már, vagy csak gondolod, hogy azzal is működik?
dec. 30. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Elöször is, teljesen szárazra kell törölni sütés elött és NEM két menetben sütni, mert hamar szétesik.

Sok forró olajba kell keveset tenni, hogy böven tudjanak úszkálni, illetve elég sötétre kell sütni.

Amitöl még ropogósabb, ha sütés elött kevés lisztbe forgatod, akkor garantáltan ropogós lesz.

dec. 30. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
1-es: ez a rendes krumplira igaz, a batátára nem.
dec. 30. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
25%
Étteremben dolgoztam, két menetben sütötték és itthon is úgy sütöm a friteuse-ömben.Soha nem esett szét.
dec. 30. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
47%
Sütőben kevés olajjal keverve,fritouban egy lépcsőben.
dec. 30. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!