Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Zabkása “nyálkás”?

Zabkása “nyálkás”?

Figyelt kérdés

mit csinálok rosszul?

ha tejjel, ha vízzel áztatom be este a zabkását, másnap reggelre úgymond nyálkás, furcsa állaga lesz.

ez miért van?



jan. 31. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ő sajátossága.
jan. 31. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kiázik belőle a keményítő. Ez ilyen.
jan. 31. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem rontasz el semmit, a zab mindig nyálkás
jan. 31. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem rontassz el semmit ez természetes.
jan. 31. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Pl ha nem egész éjszaka áztatnád, csak pár perccel fogyasztás előtt, akkor nem lenne nyálkás
febr. 2. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
receptekben azt írják, hogy hagyjuk egy éjszakát ázni. ezek szerint nem kell?
febr. 3. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Pl ha annyi vízet teszel rá ami épp ellepi, beteszed 1-2perce mikroba, megpuhul az egész… ezt ha pl mikro ellenes vagy, akkor melegvízzel áthidalható.
febr. 3. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen, kipróbálom! :)
febr. 3. 17:24

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!