Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Rántott húst milyen húsokból...

Rántott húst milyen húsokból lehet készíteni? Melyikből a legfinomabb? itthon sertéscomb van, az jó?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 10:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Én legjobban csirkemellből szeretem, de karajból is tökéletes. Sokan szeretik a csirkecombot is rántva én azt inkább sütve eszem szívesen. A sertéscombot is ki lehet rántani, csak azzal az a baj, hogy iszonyat picire össze fog ugrani, már egyszer próbáltam, tapasztalat. Ha nem ragaszkodsz a rántott husihoz, én a helyedben inkább brassóit készítenék a combból. :)
2010. nov. 10. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
15%
Combból és tarjából a legjobb szerintem. Karajt azért nem szeretem, mert zsírosabb. Csirkemell is finom, csak könnyen kiszárad.
2010. nov. 10. 10:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem karajból a legfinomabb.De a comb is jó hozzá.:-)
2010. nov. 10. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves második, nem kevered te a húsokat? :) A tarja kifejezetten zsíros hús, a combban is sokkal több a zsír, a karajban semmi zsír nincs, ha a széléről levágod. Én úgy rántom a csirkemell filét, hogy nem klpofolom, mint a karajt, hanem egy mellet 3 szeletbe vágok és úgy panírozom. Mivel nem olyan vékony, mint a klopfolt karaj, finom szaftos marad, egyáltalán nem szárad ki!
2010. nov. 10. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
Én combból szeretem a legjobban. Klopfolásnál a húst széleit fél centi hosszan vágd be néhány helyen, és akkor nem ugrik össze. Én pont tegnap csináltam.
2010. nov. 10. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
Csirkemell, pulykamell, karaj, tarja, comb, lapocka... Nekem a nagymamám féle rántott, csontos karaj a kedvencem. :)
2010. nov. 10. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legfinomabb a rántott hus sertés szüz pecsenyéből.
2010. nov. 10. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem is szüzpecsenye
2010. nov. 13. 01:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim válasza:

Ha Ferenc Jóskát kérdezted volna,az a borjúhúsra esküdik!!!

Bécsi szelet...

Szopós(!!!) borjúnak a combjából,jól kiklopfolva...

Nagyon fontos,hogy "szopós"legyen,mert az nagyon fiatal.

Szokták hamisítani,sokáig tejben áztatják az idősebb borjúhúst...

2010. nov. 18. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:

brassóit készítenék a combból?


Jézusom!:DDD


szűzpecsenye vagy felsál!


Persze azt is sok féleképpen lehet,de ebből a 2féle húsból a legjobb.


Azért csirkemellből ne készítsétek!:)

2010. nov. 21. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!