Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért feketedik meg a fagyaszt...

Miért feketedik meg a fagyasztott répa (akár fagyasztott franciasaláta alapban is)?

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Mert nyersen nem lehet lefagyasztani a répát, előtte egy pár percig főzni kell, utána hidegvízzel leöblíteni, és utána fagyasztani.
2010. dec. 31. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

akkor a boltokban is nyersen fagyasztják?


és csak a répa ilyen, vagy karalábé stb. is? ( az nem feketedett még sosem)

2010. dec. 31. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
mert már 1x felengedett, és úgy lett újrafagyasztva
2011. jan. 1. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
nem engedtem fel! FAGYASZTOTT állapotban lett fekete!
2011. jan. 1. 15:59
 5/5 A kérdező kommentje:
legalábbis amit én raktam el, azt felengedés után nem raktam vissza, felhasználtam.
2011. jan. 1. 16:00

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!