Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell a kenyeret frissen...

Hogyan kell a kenyeret frissen tartani?

Figyelt kérdés
Másnapra szivacs állaga lesz a kenyérnek :S
2011. febr. 21. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Otthon sütöd? Nekem az itthoni soha nem lesz szivacsos,még két-három nap múlva sem.
2011. febr. 21. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, boltba veszem
2011. febr. 21. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Minden kenyér vagy csak egy fajta? Én is jártam így egy kenyérrel, azóta nem olyat veszek. Én vászonzacskóba teszem, csak azzal vigyázni kell, mert hamar kiszáradhat a kenyered, attól függ, milyen vastag és milyen szövésű a zacskó. Én spec. a dédnagymamám által szőtt, kb. 80 éves vászonzacskót használok, még mindig tökéletes :) De a műanyag vagy fa kenyértartó is megoldhatja a problémát, akkor ráadásul biztosan nem szárad ki (nekem az albérletben nem fér el, mivel 5-en osztozunk a kicsi konyhán).
2011. febr. 21. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Mi lefagyasztjuk a kenyeret miután megvettük,ilyenkor még pár nap múlva is olyan mintha aznap vettük volna.
2011. febr. 21. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!