Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Házi csokit készítettem, de...

Házi csokit készítettem, de túlságosan morzsálódik. Mi lehet a baj? Szívesen vennék hasznos fortélyokat!

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:
kevés folyadékot tettél bele.
2011. jún. 17. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Az összetevők közül kimaradhatott a kakaóvaj. A kakaópor önmagában nem elégséges.
2011. jún. 17. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
sima vajjal készítettem.
2011. jún. 17. 16:08

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!