Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől csípős a padlizsánkrém?...

Kriszti83 kérdése:

Mitől csípős a padlizsánkrém? Most készítettem először, mit tegyek bele, hogy ne csípjen?

Figyelt kérdés
Köszönöm!
2010. szept. 6. 18:28
 1/4 orsybaba88 ***** válasza:
fogalmam sincs, talán túl sok borsot tettél bele. de sz.tem már nem nagyon tudsz mit tenni vele, max sózd meg nagyon és elnyomja a csípős ízt.
2010. szept. 6. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem csöpögtetted le rendesen talán? Akkor van kesernyés csípős íze...
2010. szept. 6. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A második válaszadónak: köszönöm a tippet, a csöpögtetés elmaradt, ez lehetett a hiba :(

2010. szept. 6. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Hosszába bevágod, át is öblítheted kicsit és szűrőn kb félóra.
2010. szept. 6. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!