Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A hordós savanyúságban miért...

A hordós savanyúságban miért puhult meg az uborka?

Figyelt kérdés
Elraktunk hordóban uborkát, ami megpuhult. Ennek mi az oka??
2011. júl. 6. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Én vasfüvet rakok a léhez, és úgy kemények maradnak a zöldségek.
2011. júl. 6. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem sós eléggé?
2011. júl. 6. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Legrosszabb eseten erjedni kezdett,Talán belekerült valami,aminek nem kellett volna(szennyeződés például akár a fűszerről is belejuthat).

Kár lenne érte!

2011. júl. 6. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!