Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy készül a lecsó?

Hogy készül a lecsó?

Figyelt kérdés

valami gyors egyszerű receptet írnátok?:)

délután akarok csinálni, de nem nagyon vágom, hogy mi és hogy

köszi


2011. aug. 7. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
felcsíkozod a paprikát, kockára a paradicsomot, hagymát szelsz fel, jó sokat, egy kis olajon felrakod (én egyszerre szoktam), megsózod, lefeded és hagyod párplni, hagyod, hogy engedje ki a levét, (én azért szoktam egy kis vizet hozzá önteni).Megsózod, mielőtt lefeded!amikor készen van, a felvágott lecsókolbászt is hozzá adom, kis idő múlva pedig tarhogyát szórok bele, majd lefedem újra lassú tűzön, hogy dagadjon a tarhonya.Kóstolod, és egy-kettő kávéskanál kristálycukorral ízesíted még, ha szükséges!
2011. aug. 7. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hirtelen ennyi:

Mivel nagyon hamar elkészül a lecsó, nem leírom, hanem küldök képekkel pár receptet. Még van időd nézegetni, és kiválasztani a legegyszerűbbet.

Sok sikert...és jó étvágyat !

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 7. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Lábas aljába kicsi olaj,rászórod a 2nagy fej apróra vágott hagymát addig disztolod amig jól össze nem esik esetleg kicsit pirulhat is. Rászórod a 70dkg (tesco hálós lecsópaprika) vékony (keresztbe)csikokra vágott paprikát.És a 3közepes kis kockákra összevágott paradicsomott.Esetleg egy deci vizet önthetsz rá.


Addig főzöd amig puhára nem fő.(sóval,csípős paprikával,őrölt pirospaprikával ízesíted)


(eleinte fedő alat főzd,amig levet nem enged)

2011. aug. 7. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
A legfinomabb lecsó almapaprikából készül!
2011. aug. 7. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!