Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Csirkemellet/husit hogyan...

Csirkemellet/husit hogyan készíted el fogyis ételnek?

Figyelt kérdés

Fogyizok, vacsira vagy ebédre csirkemell/comb a menü. Eddig grilleztem, zöldség körettel ettem, de már uncsi..

Milyen módon lehet még enni? A zöldség köret maradhat, az tetszik :)

Sertés, marha, gomba kizárva, ezeket nem szeretem.

Tojást is be szoktam vetni a menübe, de most CSAK a csirkemell/hús oldaláról érdekel a kérdés.


2011. okt. 20. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

egy kisfej hagymát dinsztelsz, azon átforgatod a csmellcsíkokat, addig míg egy kicsit meg nem pirulnak.

hozzáöntesz egy kis mexikói zöldségmixet és együtt párolod tovább, míg mindekettő puha nem lesz. ízlés szerint fűszerezheted is.

egy kis reszelt sajt is finom rá.

2011. okt. 20. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A csirkemellet áztasd fokhagymás tejbe ,majd natur szeletnek süsd ki. Csinálj csirke húsós salátat,vagy sajt salátát. A sajt salátához 3-4 féle sajtot ,vegyél zöld saltát,rakd össze .Tetszöleges öntet tegyél rá..
2011. okt. 20. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

Én néha Horváth Rozis hortobágyi pulykaragu fűszerkeverékkel csinálom a csirkemellet.


[link]


Gyakorlatilag ez a recept az.

Ha tejföl helyett natúr joghurtot és teljes kiőrlésű lisztet használsz, akkor szerintem belefér diétában is. Mondjuk ehhez rizs jó köretként.

2011. okt. 20. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
fogyis székelykáposztát is csinálhatsz, már, ha szereted a savanyú káposztát. nagyon kevés olajon hagymát dinsztelsz, rá a csirkemell, de inkább comfilé darabok, ezt egy kicsit párolni. egy pici pirospaprika, őröltkömény rá, valamint egy adag összevágott sav. káposzta. együtt puhára párolni. esetleg egy kis joghurttal (vagy egy kanál tejföllel) majdnem olyan, mint az igazi :)
2011. okt. 20. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

Uhh, hogy nekem ezek nem jutottak eszembe?! Mentségem, hogy kezdő szakácsnő vagyok és elveszi az agyam a diéta..

Köszi a válaszokat, kérek méééég :D

2011. okt. 20. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
A comb sütve nagyon tuti. Előtte nap sózd alaposan be, aztán sütés előtt mosd le, tedd bele a tepsibe és önts alá egy kis vizet. Mellé tehetsz bármit, én legjobban birsalmaszeletekkel szeretem, de a sima alma sem rossz. Ezt megsütöd, néha meglocsolod a combot, és kész is, finom :) Vagy sütőzacskóban sütöd, akkor nem is kell locsolni.
2011. okt. 20. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
81%

amit még én fogyis korszakomban szoktam, a csirkemellsonka

csíkokra vágva, egy kis borsóval vagy cukkinivel, vagy franciasaláta alappal, megpárolva, rá két felvert tojás, és keverés nélkül omlettnek teflonban megsütve, tányérra csúsztatva friss zöldfűszerekel megszórva. pl petrezselyem, snidling, bazsalikom, mikor mi volt otthon.

2011. okt. 20. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!