Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kísérletezős kedvemben vagyok...

Kísérletezős kedvemben vagyok és arra gondoltam hogy fűszerezett sűrített paradicsomsűrítménybe áztatok egy-két szelet csirkemellet amiből később tepsis husit csinálok. érdemes?

Figyelt kérdés
Érdemes e ebbe áztatni egy napig, bepácolódik attól hogy fűszeres parisűrítménybe teszem egy napig?
2011. márc. 8. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
HáT! A paradicsomban lévő savaktól tutira megpuhul, omlósabb lesz a húsod!
2011. márc. 8. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
30%

Miért éppen csirkemellet? Nem értem ,hogy ma miért lett ennyire divat? A legszárazabb hús mindegyik közül.

Inkább ketchupban pácold,attól ízesebb,mint a síma paradicsomban. A paradicsom savanyú,és a húsod is az lesz.

2011. márc. 8. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

a sűrítmény önmagában elég tömény, de egy páchoz adalékként viszont jó. amit én szoktam, bár az kecsapos, de pari is jó.

szóval paradicsompüré-méz-mustár-fokhagymapép-bors-bazsalikom, vagy éppen kedvem szerinti fűszer, egy kicsi olaj.

ezzel kenem meg a húsokat, majd hagymakarikákkal rétegezve

hagyom egy éjszakát pihenni.

másnap hagymástól zsírozott tepsibe teszem és fólia alatt

puhára sütöm.a fóliát levéve egy kicsit pirítom is.

ezt mindenféle húsból szoktam csinálni (marha kivételével)

omlós, szaftos finom.

2011. márc. 8. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!