Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért kell a bodzaszörp...

Miért kell a bodzaszörp elkészítésekor lehűteni a szirupot mielőtt a bodzavirágokra és a citromkarikákra önteném?

Figyelt kérdés

Nem vagyok gyarkolott szörp készítő, ezért nem értem a dolgot. Azt gondolnám, hogy a meleg szirup jobban kiáztatja a virág ízét, zamatát.

Előre is köszi!


2009. máj. 16. 21:38
 1/2 anonim válasza:
100%
szia! a meleg cukorszirup megöli a vitaminokat és mellesleg egy idő után poshadt ize lesz a szörpnek!ha a virágokat bedörzsölöd cukorral és egy nagyon pici csipet sóvall és állni hagyod egy kicsit erősebb ízekre számithatsz...természetesen a +cukrot hagyd ki a szirupbol...
2009. máj. 17. 22:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
NAGYON köszönöm!!! Igazán sokat segítettél. A holnapi adagot már így készítem!!!
2009. máj. 17. 22:18

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!