Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mire használhatom a konyhai...

Mire használhatom a konyhai mozsaramat?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pl fűszereket összetörni. Én szoktam saját fűszerkeveréket csinálni : egész bors, fűszerkömény stb és a mozsárba durvára töröm. De pl diót, mogyorót, mandulát is törhetsz finomra, durvára.
2009. máj. 26. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a fűszereket töröm benne (bors,boróka,mustármag,koriander,szekfűbors....)

A quacamole-t abban csinálom.

Persze ez gránit mozsár, nem a régi réz.

2009. máj. 26. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi! az enyém is gránit.
2009. máj. 26. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Grillázst törni.

Zabpelyhet törni.

2009. máj. 26. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha egészséges, vegyszermentes fűszerkeveréket akarsz készíteni, tedd mozsrba a hozzávalókat és egy kis -lehetőleg durva-sót. A só segít könnyebben összemorzsolni a többi fűszert. De pl. kristálycukrot is morzsolhatsz össze szárított citrom-vagy narancshéjjal, csak fantázia kérdése.
2009. máj. 31. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én legtöbbször sütihez csokit vagy kekszet török benne.Fent leírtakon kívül.
2009. jún. 5. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!