Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Csülök pékné módra? Melyikből?

Csülök pékné módra? Melyikből?

Figyelt kérdés
Aki sokszor csinált már, annak egyértelmü, de nekem nem:szoval sima vagy füstölt csülökből csináljam? Sehol nem irják hogy melyik, ezért bizonytalanodtam el. Főleg hogy most itthon csak füstölt van. Köszönöm a segítséget.

2012. jún. 13. 18:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Én sokszor csinálom, de én sima nyers csölökből. viszont füstölt szalonnával kenegetem sülés közben.

biztos finom füstöltből is, de talán ki kellenne áztatni sütés előtt.

2012. jún. 13. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/19 A kérdező kommentje:
Füstöltet amugy is ugy főzzük hogy mikor egyszer felforr a vize,leöntjük,és "tisztában" főzzük tovább
2012. jún. 13. 18:53
 3/19 A kérdező kommentje:
Egyetlen receptet találtam ahol irják hogy nyers csülök kell...de ha a füstöltet csinálom hasonloan,elronthatom vele?
2012. jún. 13. 18:57
 4/19 anonim ***** válasza:
Síma csülök, nem füstölt!
2012. jún. 13. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/19 anonim válasza:
100%
Én nyers csülökből csinálom. Először megfőzőm a csülköt fűszerezett vízbe ,(bármilye fűszert rakhatsz bele ami megy a húshoz és amit te elképzelsz)majd kihúzom a csontot belőle és sütőbe rakom sok kruplival meg egy kis lével amiben főtt a husi.Szép aranybarnára sütöm.Füstöltből nem jó mert már próbáltam.
2012. jún. 13. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/19 anonim ***** válasza:

Ha csak az első vizet öntöd le, erősen föstölt ízű és sós maradhat, ami , amúgy magában nem lenne baj, ha nem péknésről lenne szó.

ezért gondoltam esetleg egy éjjelen át áztatni, és úgy megpróbálni. de jelzem és mindig nyersből szoktam.

2012. jún. 13. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segíséget!

legközelebb veszek nyerset.most csak simán megfőzöm,és maxa bőrét piritom meg kicsit.

2012. jún. 13. 19:32
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nyers csülökből csinálom, kicsontozottat szoktam venni. Felteszem babérlevéllel, szemes borssal, fokhagymával és sóval főni, közben héjában félig megfőzöm a krumplit egy másik lábasban. Ha kész, pucolom és negyedelem a krumplit, bele egy tepsibe, megsózom, ráfektetem a főtt csülköt és vörösmagyma negyedeket szórok közé. Ha kell, sózom még a csülköt is. Megszórom köménymaggal, meglocsolom a csülök főzőlevével és be a sütőbe.
2012. jún. 13. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/19 anonim ***** válasza:
CSAKIS nyers csülökböl (ahol füstölt kell, ott külön oda szokták irni), különben nem lesz semmi jó belöle.
2012. jún. 13. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/19 doboszoli ***** válasza:
100%
A 20:44-es módszerét preferálom.
2012. jún. 14. 05:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!