Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért jobb bográcsban főzni,...

Miért jobb bográcsban főzni, mint fazékban? Tényleg finomabb lesz az étel? Mitől?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a :pörköltre,halászléra,babgulyásra...
2008. máj. 7. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

finomabb lesz:) lesz nekiegy hogyismondjam, olyan kicsit füstös ízű:D

próbáld ki:)

2008. máj. 7. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem az edényen van a hangsúly, hanem azon, hogy HOL készíted el. Attól, hogy bográcsban teszed fel a gáztűzhelyre nem lesz "igazi bográcsos" íze. Ahhoz az kell, hogy a szabadban főzzed meg.
2008. máj. 7. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
jajj ez igaz, ezt elfelejtettem leírni:) Terméeszetesen odakinn kell főzni bográcsban.
2008. máj. 7. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)természetesen én is a kinti bográcsfőzésre gondoltam:)
2008. máj. 7. 15:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
én nem tudom, hogy miért de palacsintának is sokkal palacsintább íze van a palacsintasütőben mint a serpenyűben. Talán már beleívódott az aroma...:)
2008. máj. 18. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!