Miért jobb bográcsban főzni, mint fazékban? Tényleg finomabb lesz az étel? Mitől?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a :pörköltre,halászléra,babgulyásra...2008. máj. 7. 09:54
1/5 anonim válasza:
finomabb lesz:) lesz nekiegy hogyismondjam, olyan kicsit füstös ízű:D
próbáld ki:)
2/5 anonim válasza:
Itt nem az edényen van a hangsúly, hanem azon, hogy HOL készíted el. Attól, hogy bográcsban teszed fel a gáztűzhelyre nem lesz "igazi bográcsos" íze. Ahhoz az kell, hogy a szabadban főzzed meg.
3/5 anonim válasza:
jajj ez igaz, ezt elfelejtettem leírni:) Terméeszetesen odakinn kell főzni bográcsban.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)természetesen én is a kinti bográcsfőzésre gondoltam:)
2008. máj. 7. 15:34
5/5 anonim válasza:
én nem tudom, hogy miért de palacsintának is sokkal palacsintább íze van a palacsintasütőben mint a serpenyűben. Talán már beleívódott az aroma...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!