Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A főzelékfélékbe tesztek-e...

A főzelékfélékbe tesztek-e pirospaprikát? A mi családunkban minden főzelék "fehér" volt, és isteni finom, a férjem nem hajlandó megenni, ha nem pörkölt alapon, hagymás-pirospaprikás alapon készült.

Figyelt kérdés

2012. szept. 30. 12:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Maximum a lencse- és tarkababfőzelékben teszek pirospaprikát. de abba is csak paprikát, és nem pörköltalapra megy a főzelék.
2012. szept. 30. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Anyuéknál és anyósoméknál szinte minden főzelékben van pirospaprika, de én nagymamám (és a menza :D) főzelékét szerettem, ami fehér volt. Mármint megeszem a piros-narancssárgát is, de a paprika nélkülit jobban szeretem. Itthon, ha én főzök főzeléket, kompromisszumos megoldásként csak egy kevés paprikát teszek bele, mert párom viszont azzal preferálja inkább. :)
2012. szept. 30. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A fehérre szavazok, ha a párom a paprikásat szeretné, külön készíteném el. Ő is egye úgy, ahogyan szereti. Otthon a törtkrumplival csináljuk így, apum zsírral és hagymával szereti, mi tejföllel és vajjal.
2012. szept. 30. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Mindet fehéren készítem, még a törtkrumplit is! :))))
2012. szept. 30. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
mi csak hagymás-pirospaprikás főzelékeket eszünk, a fehér főzelékektől egyenesen undorodom, és így van ezzel az egész család. mi így szoktuk meg.
2012. szept. 30. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Több főzeléket is paprikásan főzök. De a rántásba csak paprikát teszek, hagymát nem, mert a legtöbb főzelékhez nem illik.
2012. szept. 30. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
29%
Nálunk fehér a főzelék, és liszttel-tejjel habarjuk, pároméknál pedig a paprikás rántás a szokás. Bevallom, nem bírnám így megenni, pedig nyitott vagyok az új dolgokra, de ezt egyszerűen nem tudja befogadni a gyomrom.
2012. szept. 30. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
45%

hagymát kevéshez, de azt is inkább belefőzöm a zöldséggel pl paradicsomoskáposzta.

de szinte minden főzeléket egy halvány, pirospaprikás rántással sűrítek be.

el nem tudnék képzelni fehér zöldbabfőzeléket...

2012. szept. 30. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Fehéren csakis.

Párom anyja viszont paprikásan mindent.


szerencsére fehéren jobban izlik páromnak (pedig felajánlottam hogy csinálom neki paprikásan)

2012. okt. 1. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Paprikás rántással készítem a legtöbb főzeléket,de hagyímát nem teszek bele,mert a legtöbbe nem illik.Nem teszek pirospaprikát pl. a zöldborsó főzelékbe.
2012. okt. 2. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!